Het duurzame speelgoed van Little Dutch

Het bekende kindermerk Little Dutch is afkomstig van Nederlandse bodem. Ze creëren lifestyle essentials, kinderkamer accessoires en het leukste duurzame speelgoed. Bij Hip & Hout verkopen we Little Dutch al vanaf de lancering van onze website. Hun verfrissende kijk op kinder speelgoed met kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd blijft ons inspireren.

Kwalitatief duurzaam speelgoed van Little Dutch

Het motto van Little Dutch ‘Enjoy the little things’ vinden we zo schattig. Een slogan waar we bij Hip & Hout ook achter staan. De slogan heeft namelijk een dubbele betekenis:

  1. Genieten van de kleine dingen in het leven.
  2. Genieten van je kleine wondertje.

Het speelgoed van Little Dutch wordt met hoge kwaliteit geproduceerd en voldoet aan de Europese richtlijnen. We verkopen Little Dutch daarom zonder zorgen voor jullie kleine wondertjes.

Heb jij al iets van Little Dutch in huis? Laat een reactie achter in de comments.

Little Dutch streeft naast kwalitatief en duurzame producten naar tijdloze designs en zorgvuldige afwerking van hun producten.

Dit is natuurlijk ook wel zeer belangrijk als we onze kinderen ermee laten spelen. 

3 leuke Little Dutch producten voor jouw kindje

1. Little Dutch loopfiets

Op de Little Dutch 12-inch loopfiets maakt je kindje de eerste meters! De loopfiets is een veilige en duurzame loopfiets voor kindjes vanaf 3 jaar.

2. Little Dutch Verjaardagstaart

Hiep hiep hoera, er is er een jarig! Wat is een verjaardag nou zonder verjaardagstaart?

3. Little Dutch Hulpverleningsauto-set

Táátúú! Heeft er iemand hulp nodig? De Little Dutch hulpdiensten komen er vliegensvlug aan! Met deze bijzondere voertuigen leren kinderen via rollenspel samenwerken en hulp bieden aan anderen. De set bestaat uit een ambulance, een politiewagen en een brandweerauto, gemaakt van stevig hout.

Alles bekijken van Little Dutch op Hip & Hout?

Bekijk Little Dutch producten

Duurzaam leven met kinderen

Naast duurzaam speelgoed ben ik ook bezig met een betere wereld voor mijn en jullie kinderen later. Ik probeer daarom steeds meer duurzame producten te kopen en ook bewust bezig te zijn met het milieu. 

Zoals jullie wellicht al weten (via Instagram) heb ik verschillende woonaccessoires van bamboe. Bamboe is namelijk ontzettend duurzaam.

Afgelopen weekend heb ik mijn interieur weer onder de loep genomen en vond ik het tijd voor een nieuwe lamp. Als ik iets in gedachte heb dan wil ik het vaak ook direct uitvoeren.

Ik direct gezocht naar de mooiste bamboe lampen en via Bamboebaas.nl een mooie bamboe lamp besteld bij Fonq.

Zijn jullie bewust bezig met hoe we de wereld achterlaten voor onze little ones? Hopelijk dragen we allemaal een steentje bij aan een betere wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *