Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Herinneringskisten

Op zoek naar een houten kist waarin je dierbare spulletjes zoals de eerste sokjes, melktandjes of foto’s kunt opbergen? Een herinneringen kist, ook wel houten herinneringsdoos genoemd, is hier uitermate geschikt voor. Bij Hip & Hout maken we de mooiste gepersonaliseerde herinneringskisten naar wens. Bekijk het aanbod!

Herinneringskisten

Enveloppenkist met slot

54,95

Bij ieder gezin hoort een herinneringen kist thuis

Weet je nog dat kleine rompertje, de eerste kleertjes en het mutsje van je kindje(s). De eerste keer naar de kapper waar je een plukje haar mee krijgt om te bewaren of de eerste melktand. Al die spulletjes krijgen een plek. Het een ligt op zolder de andere in een la in de kast en het eerste pakje ligt ergens achter in de commode.

Zonde! Deze spullen wil je bewaren en dan het liefst op een mooie plek dicht bij elkaar. Met een herinneringskist van de baby heb je niet alleen iets super moois in handen maar heb je ook meteen een handige opbergplek waardoor je geen enkel mijlpaal stukje meer vergeet te bewaren. Met onze herinneringen kisten, die het eigenlijk al verklappen, bewaar je al jullie herinneringen in een mooie gepersonaliseerde kist.

Herinneringskist met naam: personaliseer de kist naar wens!

Onze herinneringskisten met naam zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en formaten. Kies jij voor een vierkante herinneringen kist of ga je toch voor de rechthoekige variant? Welke je ook kiest, bij Hip & Hout vind je de leukste houten kisten met foto, naam of geboortekaartje. Bekijk de diverse voorbeelden zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Heb je wensen die niet terug te vinden zijn op onze website? Laat het ons dan weten. We denken graag met je mee in het bedenken van een toepasselijke oplossing.

Wist je dat een herinneringskist met naam ook ontzettend goed scoort als kraamcadeau? Toekomstige ouders of ouders van een pasgeboren kindje zijn vaak nog niet bezig met een mooie kist of box aanschaffen om alles in te bewaren. Voor jou dus een unieke kans om een van onze prachtige houten kisten te geven om een stralende lach er voor terug te krijgen.

Houten herinneringsdoos voor jong en oud

De kisten zijn niet alleen geschikt voor het bewaren van babyspulletjes. Ook zijn ze deze geschikt voor het bewaren van spullen van een dierbare, of de leukste trouwfoto’s van jullie bruiloft. Doordat de bovenzijde van de houten herinneringsdoos geheel naar eigen wens ingevuld kan worden is dit het perfecte cadeau om te geven of te krijgen. Voor welke herinneringen kist ga jij?