Toont alle 3 resultaten

Fotoblokken

Laat je mooiste foto’s op hoge resolutie verwerken op onze prachtige fotoblokken. Waar vroeger het huis vol stond met fotolijstjes hebben we tegenwoordig veel meer herinneringen digitaal. Met een fotoblok van Hip & Hout brengen we daar graag verandering in. Er is niks leuker dan dagelijks in huis herinnert te worden aan prachtige herinneringen die jij hebt meegemaakt. Onze fotoblokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Voor welke kies jij?


Fotoblokken in verschillende vormen

Fotoblokken zijn bij Hip & Hout in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan vierkant, rechthoekig of een foto op hout rond. De fotoblokken hebben een dikte van 19mm en kunnen blijven staan. Hierdoor zijn ze makkelijk op bijvoorbeeld het dressoir of een bijzettafeltje te plaatsen. Handig he! Wil je jouw fotoblok liever ophangen? Geen enkel probleem. Selecteer op de productpagina van jouw gekozen fotoblok of je graag met of zonder ophangsysteem wenst te ontvangen. Foto op hout bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Houten geboortekaartjes als kraamcadeau

Niet alleen foto's drukken we bij Hip & Hout af op onze houten fotoblokken. Ook geboortekaartjes op hout zijn erg geliefd. Perfect als kraamcadeau om te geven of krijgen. Want zeg nou zelf, een geboortekaartje dat zo speciaal is hoort toch niet weggestopt te worden in een doos op zolder. Wil jij graag een houten geboortekaartje bestellen? Dan ontvangen wij het liefst een zo hoog mogelijk resolutie van het geboortekaartje. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Heb je deze niet (meer)? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Team Hip & Hout staat voor je klaar om jou te assisteren bij je bestelling.

Foto op hout bestellen bij Hip & Hout

Dagelijks werken we er hard aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben daarom fotoblokken in diverse vormen beschikbaar gesteld. Selecteer allereerst welke vorm jij graag wilt hebben. Op de productpagina vindt je daarna de optie om het juiste formaat te selecteren en of je een ophangsysteem bij jouw fotoblokken wenst te ontvangen. Alle voorkeuren aangegeven? Plaats dan je bestelling en stuur je foto of geboortekaartje naar ons op. Wij gaan voor je aan de slag om jouw fotoblokken zo snel mogelijk met gegarandeerde kwaliteit bij je af te leveren.

Tip: combineer meerdere fotoblokken in verschillende vormen voor een hip en speelse look! Ga bijvoorbeeld voor foto op hout rond en een rechthoekig fotoblok. Hierdoor heb je niet alleen nog meer leuks om naar te kijken maar zorg je ook nog eens voor diversiteit in jouw kamer!