Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Invulboeken

Met een invulboek vergeet jij geen enkel mooi moment van jouw kleine wondertje(s).Onze invulboeken zijn voorzien van verschillende vragen die ervoor zorgen dat iedere mijlpaal genoteerd staat. Voor welk boek kies jij?


Leg ieder waardevol moment vast in een invulboek

De mooiste momenten leg je vast in een invulboek. Met onze invulboeken kun jij op ieder gewenst moment teruglezen hoe jij deze onvergetelijke momenten hebt ervaren. Denk bijvoorbeeld aan een kraambezoekboek, kletspraat invulboekje of een fotoboek voor alle schoolfoto’s. Met deze prachtig vormgegeven boeken kun jij achteraf genieten van alle mooie herinneringen.

Tip: Ook als kraamcadeau doen deze invulboeken het ontzettend goed. Origineel, mogelijk gepersonaliseerd en kei leuk om te geven!

Baby invulboeken voor tijdens en na de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap en vooral erna staan we erom bekend veel dingen te vergeten. Deze periode vliegt vaak in een sneltrein voorbij waardoor we jammer genoeg ook kostbare herinneringen niet altijd even goed opslaan. Maar daar is een oplossing voor!

Bij Hip en Hout verkopen we verschillende baby invulboeken waarin je de meest waardevolle momenten kunt vastleggen. Schrijf je kwaaltjes, reacties van familie en de eerste schopjes in de buik op in een invulboek. Voorzie deze daarna van leuke foto’s voor het complete plaatje.

Wil je vanaf het eerste moment alle details vastleggen? Dan is een van onze zwangerschaps invulboeken ideaal. Hierin kun jij de leukste details over jouw zwangerschap kwijt en zul je deze altijd bewaren. Sta je op het punt om te bevallen of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kies dan voor ons 9 maanden invulboek. Met dit boek weet jij alle mooie momenten als prachtige herinneringen vast te leggen van de eerste 9 maanden.